Monday, July 25, 2011

FB aku Kena Virus!


salam


korang FaceBook aku kena Virus. sedih ni.huhuhu. 

Melaun mana tah buat FB aku sakit smpai 3 hari x online. aishh menyusahkan betol lah Melaun ni! apa ingt FB aku ni tempat sarang Virus ke??? suka suki je nk hntr virus2  b**** botak!!. tak ada keperimanusiaan langsung. ingt dgn bagi virus 2 leh ke selesaikn masalah.. tak lah wei Melaun! tau lah ko dpt duit an2 buat benda ni tp pikir ar keja 2 biar keja halal wei, geram tau x aku ni...aishhh bikin org susah aja. Ni satu hal lagi, asal ko hantar Virus pakai FB org siap iM-iM bagai, say hye2, eh tak cool lah ko wt cm2 melaun oi. tak cool ko tau x!
aku pulak dgn bijak pandainya leh pulak an terperangkap gan Virus ko ni..ishhh skrg dh xleh on FB, bukan itu aja sekarang ko dh guna FB aku hntr Virus 2 kat org lain pulak eh..amboi bijak betol ko kn buat strategik tuk lepaskn diri..wei Melaun, kalau ko 2 bagus and good dlm sent2 Virus ni, pakai FB sendiri ar! xyah guna FB org k! shittttt tol lah ada org yang pandai kat dunia ni tapi salah gunakan kepandaian and skill yang ada..INSAF lah, buat-buat TAUBAT lah k..kalau ko bukan ISLAM aku sarankan baik ko INSAF  then Masuk Islam..Itu sngt Terbaik tuk ko kalau ko nk hapuskn dosa2 ko tu. 


"kepada korang yang ada FB berhati2 lah dari terkena Virus ini. paling penting jgn layan kalau kwn2 or sape2 yang say hye di im korang. kalau korang rasa pelik je baik korang cepat2 tutup im or FB korang k. Aku nasihatkn sahaja sekarang terpulang kat korang k.hope korang x jadi cam aku, Terburu2 menjawab im..hehehe dan bagi aku ini satu pengajaran buat aku supaya lebih berhati2 menilai dan menganalisis sesuatu perkara."


No comments:

Post a Comment