Wednesday, May 18, 2011

~I'm Back ;p~

~SALAM~

owh my blog I'm back!! huhu..sudah sekian lama aku tak update blog...akhirnya dpt jugak peluang tuk ku update. owh yeah!!! actually aku start merepek and meraban dlm blog ni dh lama cume aku xde waktu tuk lepaking kt sini dan paling penting aku xdew followers..huhu ;( Sedih kn..hahaha acah ajew, aku jew yg x tau nk cari followers..jeng jeng jeng..now im ready to find and invite you (yg sedang baca ni ) tuk jadi followers saya! hahaha, are u ready to be my followers..errm im hope so.hahaha.

k, forget about the followers tu..now kite go to check points yg sobonar eh...ya itu " ape yg terjadi pada aku bila aku mula lepaking dirumah and waiting for my result SPM osp..it's not result SPM k..but result U..haha ;p

mudhkn cito, den senaraikn / bagitau lah apo bondo yg den buwek yo...^-^....apo lagi jadi surirumah x bertangga ar!! hekhek..jadi surirumah bnyak koje jew yo..bukan sonang tau..naik loteh lah..T_T.. macam2  den buwek. pornah sa2 hari 2 den ngamuk pasai apew, pasai adek den sepahkn umah (sebenarnya towel punya pasal jew) huhu. mana xmarah dh penat2 kemas aik dia wat sepah pulak.tp xpe kalau sepah kn kena kemas balik, kalau x sepah mana nk dtgnya kerja kn..heee, tp sebenarnya dia kadang2 rajin jugak tolong aku kemas umah ni..rajin kadang2 oklah dari x rajin kn..huu yg penting dia tolong sudah.. tp kalau nk tau  aku sayang adik aku yg sorang ni..bnyak colotehnya..huu;D

Actually jadi surirumh sonok gak, senang je kerje ni (pada pendapat aku lah) tp aku xleh cmni selamanya aku kena gak cari keje tuk tampung diri aku sendiri ni..lagi pown aku perlukn pengalaman kerja. ermm so aku kena cari jugak keje x arini, esok or lusa yang pasti mesti dptkn kerja. heee over pulak ek. hahaha ;p

My Mission now to find a Job!!! jeng jeng jeng~ Wish me luck!! (^_^*)

2 comments:

  1. bhahha towel punye pasai pon jd isu an..haa samo lah kito..ado jo bondo dorag sepahkan..even masing2 da beso..bace paper xre
    ti susun..

    haha da knape aku ckp nogori ahaks!

    jadi surirumah xbrtagga ek..bhahhaa lawak seh ayat tu....kite skang da gne esklator laa lif pon ade uhh ;)

    ReplyDelete
  2. al yo ko..huhu x sangko ekau pown samo gan den..perangai mereka ish2 allah jew tau..tp sayang punya pasal kn..ikotkn aje rentak mereka..huu

    kwn gan den kona ckp nogori..hahaha ;p

    kelakar lah kamu ni..;D

    ReplyDelete