Wednesday, May 25, 2011

~Abah...jgn mintak LeLaKi Sudah!!

~assalamualaikum~

Alhamdulilah hari ni allah masih memberi anna peluang tuk berada didunia yg sementara ini.amin tq allah. ;D

nak tau kenapa hmpir seminggu anna x update blog?? huh..nk tau......ini semua pasal result exam! lah kekawan..hmpir nk gile pikir result ni, bukan apew ni last sem anna. So, anna nk lah grad on time same2 gan kekawan  sepengajian dgn anna..kalau kekawan ditempat anna pown kekawan mau bukan grad on time...

Fuh seminggu sudah berlalu...ari ni harinya yg ditunggu2...naik takot lah nk check result sampai kekawan tertnya2 dh tngok lum result @ dapat bape @ pas x.....peh x dpt tidor lah anna asyik pikir, pikir and pikir pasal result 2...tp kata hati anna kite kena jugak check..redha sahaja...ok on laptop....tup tap tup tap laptop 2 zubbb keluar page result 2..dup dap dup dap tngok result..fuhhh!!!!!!! lega yg amat sngt.. ;) semua llus and x sgka paper yg ssh tu leh dapt bagus..alhmdulilah sgt2 anna ckp..

Time kasih bnyak2 anna ucapkn kpd lecture2 yg bnyak membantu serta meluluskan paper2 anna..yg paling penting anna perlu ucapkn ialah padaNYA yang Maha Esa (Terima Kasih YA ALLAH).....dan x lupe jgk ibubapa anna yg bnyak membntu memberi sokongan dan dorongan mental and fizikal kpd anna...hee tq mak and ayah.

huh, bercakap psl mak ayah ni..hee ni nk cte ckit..lepas dh tau anna grad on time ni kn..anna terus g dapur tngok bahan2 yg nk masak...anna ingat nk masak ayam masak lemak cili padi, k tngok bahan cukup or x...ok good semua cukup..pe lagi mulalah anna memasak dgn wajah yg gembira menanti kepungan mereka pulang dari keje...almaklumlah semua family anna keje so anna la yg kena masak...ni first time anna masak ayam cili padi ni...anna doa2 jadilah...;D

Hampir suku ( xsilap / xtngok jam pown) bantai jew ni..huhu..siap akhirnya lauk anna....mak and ayah anna pown balik...balik2 makan...pehhh tngok mereka makan asal kejap2 minum air kejap2 minum air ni...hahaha sian pulk tngok..akhirnya, mak ckp pedas sngt oi foji (tu gelaran manja anna) tp sodap!! ~yeah suke anna..akhirnya tercapai matlamat anna nk bg mereka makan masakan anna pada hari yg gumbira ni..huhu.. 

after mereka bis makan anna ckplh anna dh past exam mak abah...so anna dh grad! ayah pe lagi suke sngt2... mak pulak ckp mintak lah kt ayah hadiah..heehee...dgn bangga nk mintak ni....tup2...lum sempat lagi anna nk mintak ayah dah cakap..hadiah dia lesen memandu k??pastu ayah cakap lagi  jgn mintak kt ayah Laki sudah..ayah xmau lagi....bhahahahaha..... 

peehhh terkezut anna...hahaha xsangka ayah kata cam2....anna pe lagi ckp dlm hati selamat aku xyah pikir2 pasal boy2 ni..hahahhaha....so, decide nk single jew... kalau sape2 kenal ayah anna ni dia mmg sempoi and kelakar sebenarnya x garang pown..huh anna tak takot pown..hahahah..sayang ayah anna ;D 



Tadaaaaa!!!! :) :)


~END~

~Tata and wasalam~




2 comments:

  1. Best la cite kau nie.. Gelak guling2 aku.. :-) Teruskan usaha ye..

    ReplyDelete
  2. ye lah 2..kau ni..jgn gelak lah..hahaha
    ~bg tunjuk ajar kt aku au...;D

    ReplyDelete