Tuesday, November 16, 2010

DAYANG SI DAYANG!!!

~ Assalamualaikum~

beberape hari lagi ada seminar arkib di uitm segamat kampus aku...teruja jgk aku mndgrnya!! bkn ape pengarah arkib negara serta lecture kpd lecture aku akn ada disana nanti bg mnympaikn seminar tersebut...tp yg x bis nya kwn aku si mai ni nk jd DAYANG dimana tugasnya adalah mengiringi vip2 msuk kedlm dewan. wah nmpak senang kan tp bg aku ia sa2 perkara yg agak segan tuk aku lakukan....malu lah bkn pe ramai studnt yg hadir bkn bdk class aku je tp bdk class and part lain pown hdir...2 yg wt aku segan 2.. tnpa ragu2 mai pown bertanya kpd aku bee nk jadi DAYANG X?? aku pown jwb...

Jadi DAYANG!! xnk aku.. mai siap pujuk aku lgi supaya aku setuju tuk jadi DAYANG uish malu lah nk jadi DAYANG. x mau lah aku ckp.Banyak sungguh alasan aku time 2, ada aku ckp ramai org lh nanti x tau nk jln lah, tkot lah and mcm2 lah. huhu smpai pening kepala mai..haha tp mai ttp x putus asa dia ttp pujuk!!  

pujuk punya pujuk si pemalu ni...

!!!AKHIRNYA!!!!  

MAI

 ..BERJAYA..

..PUJUK..

AKU..

..SO..

AKU JADI JUGAK DAYANG!!!





TEAM DAYANG!!!



Sorok2..hehe!!!




pic Candid by MIDA!!




<3  Sarangea!!! <3

ingatkan susah jadi DAYANG ni. just iringi VIP masuk dewan jew. eem kalau ada lagi insyallah aku x MAU dah!

P/S: CITE NI SBNRNYA DH LAMA TP ANGGAP BARU JE LAH EK..HEHEHE..

4 comments: